Plezier in muziek

Wij zijn een veelzijdige muziekvereniging waarvan de muzikanten de meest uiteenlopende muziekprojecten uitvoeren. Er is een vaste kern van muzikanten, maar het unieke aan Plezier In Muziek is dat elke muzikant die zin heeft zich op projectbasis kan aansluiten bij de club. Niet alleen blazers en slagwerkers, maar bijvoorbeeld ook gitaristen, bassisten, violisten, cellisten, zangers of zangeressen. 

De projecten die uitgevoerd worden kunnen variëren van klassiek tot rock, van BigBand tot samenwerkingen met DJ’s. Kleinschalig of massaal en alles ertussenin. Voor ieder wat wils!

Op deze manier willen we muziek maken in een gezelschap voor iedereen toegankelijk houden, en ons publiek een zo breed mogelijk scala aanbieden

 

Ik doe mee!

Ben jij een muzikant of zing je en zou je eens mee willen werken aan een muziekproject van Plezier In Muziek? Meld je aan via info@pim21.nl en sluit aan!

Spreek gerust een van de bestuursleden aan en laat je informeren naar de mogelijkheden.

 

Idee?

Heb je een leuk idee voor een project? Heb je een idee over hoe we nog meer muzikanten kunnen betrekken bij onze vereniging of heb je een andere suggestie of opmerking voor ons, laat het weten via info@pim21.nl.